Foreningen Frihed for Ukraine


Vi supporterer specifikt følgende:


1) En militær enhed nord for Kiev

2) En droneenhed (lokation ikke offentliggjort)

3) En aktiv kampenhed (lokation ikke offentliggjort)

4) Soldater samt off. administration i Kherson


Vores fokus er derfor primært beklædning, grej og effekter der direkte kan anvendes af ovenstående, hvorfor legetøj, børnetøj, tøj til kvinder o.a. bedst kan afleveres hos en af de mange andre grupper der er i gang.

Vi henviser med glæde til eksempelvis:

Bevar Ukraine, Slava Ukraina, Kolo Nordic eller Wool Express. Du finder dem alle på Facebook og formentlig er der et indleveringssted til disse ting og sager i nærheden af dig


Hvad VI derimod har behov for er kort sagt ALT hvad en soldat kan bruge. F.eks. følgende: Militær, jagt, og outdoorbeklædning – herunder termotøj, sokker, undertøj (til mænd), forbindinger, halstørklæder, veste, handsker, vanter, støvler, gummistøvler, tæpper, soveposer, liggeunderlag  – og selvfølgelig ikke noget i skrigende farver!

Hardware: Lommelygter, generatorer, kompressorer, brugte fiskenet (bliver omdannet til sløringsnet), feltspader, kogegrej m.v.

Derudover (til den off. adm. i Kherson):

Brugte og rensede Pc´er (fra Windows 10 og op), Smartphones & tablets – ligeledes rensede og med et brugbart batteri samt oplader.

Derudover kan vi konstant bruge DIN støtte i form af donationer, køb i vores webshop eller arbejdskraft. Det være sigi form af hjælp til at formidle vores budskab, til at lægge plads til som indsamlingssted eller melde dig som chauffør 

Vores indsamlingstilladelse fra Civilstyrelsen kan du ser HER

Du er mere end velkommen til at donere et pengebeløb - eller en ydelse.

De indsamlede midler modtages via kontooverførsel:

reg.nr.: 2300 kontonr. 8983973370 eller PayPal (som dog snupper 6% i fee !) Obs: Vi arbejder på en sanrlig MobilePay løsning :-)